۸ دلیل برای اینکه پرستاران باید کفش مناسب بپوشند.


همه ی ما می دانیم چیزی که بیشتر توجه ما را وقتی اسم دکتر و پرستار به میان می‌آید جلب میکند لباس های سفید و در بعضی مواقع لباس‌های رنگی پرستاران است. اما امروزه کفش‌ها در محل کار به دلیل ظاهر، راحتی و ایمنی که باید به افراد حرفه ای ارائه دهند، ملزم به توجه خاص خود هستند.

دقیقا به همین دلیل ما ۸ دلیلی که هر پرستاری باید کفش مناسب بپوشد را آماده کرده ایم.

1- میخچه یا پینه بستن پا

کادر درمان در محیط های بهداشتی درمانی نیاز به انرژی بسیار زیادی دارند تا از مکانی به مکانی دیگر در شیفت ها طولانی خود بروند و اگر از کفش مناسبی استفاده نکنند در نهایت باعث به وجود آمدن میخچه در کف پا میشود. اگر شما میخواهید از این اتفاق جلوگیری کنید باید از کفی های متحرک با جنس خوب برای کفش خود استفاده کنید.

کفی‌ای انتخاب کنید که از مواد نرم تولید شده باشد، کمی عریض تر باشد، بافت ناهموار( در قسمت قوس پا) و انعطاف پذیر و در صورت امکان در قسمت جلوی کفی ( انگشت های پا) سوراخ‌هایی برای تهویه هوا داشته باشد همچنین قالب کفش نیز باید استاندارد باشد.

۲- کمردرد

اگر نمی خواهید که با قوز کردن ناشی از کمردرد از بیمارستان خارج شید به پاشنه ی کفش هاتون توجه کنید. صرف نظر‌از این که خیلی از پرسنل بیمارستان ها با کفش های پاشنه بلند راه می روند این نکته را باید دانست که کفش پاشنه بلند در محیط بیمارستان کاملا ممنوع است.

پاشنه کفش ها باید بین ۲ تا ۴ سانتی‌متر باشد به طوری که کفش صاف نباشد اما خیلی بلند هم نباشد تا با وزن بیش از حد باعث درد در ناحیه ی کف پا شود. زیره کفش هم باید حداقل 3.5 سانتی متر ضخامت داشته باشد.

کفش پرستاری زنانه کفش پرستاری زنانه نگل

یک کفش پاشنه بلند باعث خستگی زودرس، مشکلات گردش خون، درد پا، پینه زدن پا، چکشی شدن انگشتان پا و تغییر شکل ستون فقرات با درد مزمن میشود. توصیه می شود عرض پاشنه و قسمت جلوی کفش یکسان باشد تا سطح مقطع ثابت برای تعادل فراهم شود.

۳- محافظت در برابر مواد سمی و عفونت ها

باید بپذیریم که بیمارستان محیط خصمانه ای است که در آن کوچکترین اشتباهی منجر به مرگ میشود. پرسنل به طور مداوم با دارو های سمی و نمونه های آلوده سروکار دارند و سفید کننده ها و ضد عفونی کننده ها کفش های نامناسب را ازبین میبرند. برای محافظت خود در برابر این خطرات باید از یک کفش استفاده کنیم که پاهایمان را کاملا بپوشاند، مخصوصا در قسمت های فوقانی و زیرین تقویت شده باشد و از ورود مایعات و دیگر مواد خطرناک جلوگیری کند

۴- ضد لغزش

زیره کفش ها باید ضد لغزش باشد تا از زمین خوردن شما جلوگیری کند، برای اینکه اصطکاک لازم با زمین در هنگام راه رفتن ایجاد شود و مواد آلاینده به راحتی از زیره کفش کنده شود و به کفش نچسبد، زیره کفش باید طرح دار باشد (برجستگی های کف کفش) مناسب باشد. زیره های PU، TPU، EVA، Termo، (لاستیک) Rubber دارای اصطکاک بالا هستند و لغزش را کاهش می دهند.

۵- ظاهر زیبا

همه دوست دارند کفش هایشان علاوه بر دوام و محکم بودن ظاهر زیبایی نیز داشته باشد. کفش زیبا باعث افزایش اعتماد به نفس در محیط کار میشود

۶- راحتی

همانطور که قبلا گفته شد، پرستاران و دکترها بسیار حرکت می کنند و دائما در حال تغییر مکان خود میباشند به همین دلیل باید با پوشیدن یک کفش سبک و راحت، تا حد ممکن در مصرف انرژی خود صرفه جویی کنند. باید قبل از خرید کفش دقت داشته باشند که کفش سبک و راحت باشد و هیچ دوخت داخلی نداشته باشد که موجب آزار پا شود. برای این کار میتوانید هنگام خرید کفش پرستاری سطح داخلی کفش را با دستان خود لمس کنند. داخل کفش شما باید نرم باشد تا آسیبی به پوست پا وارد نشود.

کفش پرستاری زنانه نگل

۷- پشتی سفتی داشته باشد

این روزها پوشیدن دمپایی و صندل بدون بند در بین پرستاران و دکتر ها رواج دارد که به چند دلیل توصیه نمیشود. بارها پیش آمده که در پی اتفاقی مجبور شده اید کل سالن بخش خود را بدوید. در این مواقع به خاطر لیز بودن زمین امکان اینکه زمین بخورید یا کفش از پایتان خارج شود زیاد میباشد.

شما همیشه باید به دنبال کفش هایی با قدک مناسبی باشید که علاوه بر راحتی پا امکان لق زدن پا در کفش وجود نداشته باشد و به اصطلاح فیت پای شما باشد و یا اگر نمیخواهید کفش بپوشید از صندل های بند دار استفاده کنید

۸- قابلیت تنفس

خوب است کفشی تهیه کنید که امکان تنفس از طریق سوراخ های تهویه هوا که در کفش تعبیه شده است را به پاهای شما بدهد. این سوراخ ها بهتر است در کناره های کفش باشد نه روی کفش تا از ورود مایعات به داخل کفش جلوگیری کند

همچنین استفاده از یک کفی خوب که از جنس آستر پارچه و یا چرم ضد تعریق و بوگرفتگی پا می باشد، از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.